Asztrálprojekció
Mi is pontosan az asztrális projekció?

Az éber tudat ideiglenes elszakadása a fizikai testtől, amely egy önmagunk által létrehozott transzállapot vagy egy egyszerű álom során jön létre. Kivétel nélkül alvás közben minden ember és állat elhagyja a testét csak aztán nem emlékeznek rá. Ezért az úgynevezett árnyék-memória a felelős. Az árnyék-memória gyakran az agy egy elérhetetlen részébe rögzíti az adatokat, s ez azt eredményezi, hogy nem emlékezünk az álmainkra és testen kívüli élményeinkre. Az egyén felébred és tudja, hogy álmodott valamit, de mégsem tud rá visszaemlékezni, még hatalmas erőfeszítések árán sem. Azok, akik nem születtek a tudatos álmodás természetes képességével, az asztrálprojekciót gyakran túl nagy kihívásnak gondolják, és azt hiszik, hogy ez egy nagyon bonyolult dolog, és szinte lehetetlen az előidézése. A tudatosan előidézett projekciót nem olyan bonyolult megvalósítani, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolja. Egyszerűen csak elő kell készíteni az elmét, valamint a szellemi és a fizikai testet a kilépésre.
            
Hogyan történik a projekció ?

Alvás közben, az „éteri test” vagy más néven energiatest ( a fizikai testünk maga ) töltődik. Kitágul és megnyílik, hogy magába szívja és tárolja az energiát. Az energia test normál körülmények között  ezt csak alvás közben tudja megtenni. Amikor megnyíltak a csakrák,abban az esetben  a csakrák  folytatják tőlteni az energiát az energia – testbe, éteri anyagformájában. A feltöltődés alatt az asztrál test különválik, és az asztrálvilágba „utazik”, ahol álmokat hozhat létre és tapasztalhat meg.
Asztrális formánkban hihetetlenül erős „teremtő” épességgel rendelkezünk, amit általában álmok létrehozására használunk fel. A fizikai világ bilincsétől megszabadulva egész világot teremthetünk, és gyakran meg is tesszük.

Az asztráltest kivetítése egy automatikus reflex, a testünkben és elménkben rögzülve. Hogy működésbe hozzuk, három fő feltételnek kell beteljesülnie.

1, A testünket 100 % relaxált ( ellazult ) állapotba hozzuk, miközben ébren maradunk.

2, Képesnek kell lennünk arra, hogy öntudatunkat, annak középpontját, kiemeljük a testünkön kívülre.

3, Elég mentális és pszichikai energiának kell lennie ahhoz, hogy fenntartsuk az ellenőrzésünket a projekció felett, és ne csusszanjon át az álom állapotában.

Részletesebben a tanfolyam keretén belül.

Tanfolyam

>>Asztrálprojekció oktatás a Mágia tanfolyam keretében!


Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat

Hirdetés