Hirdetés

 

 

 

 

 

 

 


SzellemidézésMiután befejeztük földi életünket, a lelkünk és szellemünk egy másik síkon folytatja tovább életét. Térben igen, de létünk síkján nem osztoznak velünk. Olyan magas rezgésszinten vibrálnak, hogy puszta szemmel nem láthatjuk őket. De sokszor vannak jelen életünkben. Segítségükkel lehet jövőbe látni, gyógyítani, stb.

Én a médiumitásomat Isten ajándékának tekintem. Sokat vagyok kapcsolatban a szellemvilággal, sok képességet, erőt, tudást és élményeket kaptam tőlük. Ez nem csak hivatás, hanem szolgálat is az emberek felé. Többféle szellemidézés technika illetve kommunikációs technológia létezik, én a mentális telepátia segítségével teremtek kapcsolatot a szellemvilággal.

A szellemidézés mindig céllal történik és nem magam, vagy mások szórakoztatására használom. De a cél lehet bármi, akár egy kimondatlan szó, egy bocsánatkérés, vigasztalódás, hogy nem vesztettük el végleg szeretteinket. Bármikor beszélhetünk velük, ha szükségét érezzük. Ezt a lehetőséget kaptuk, élhetünk vele. Mindig tisztelettel és szeretettel beszélgetünk eltávozott hozzátartozóinkkal. De nem csak elhunytakkal lehet kommunikálni. Lehetőség van angyalokkal, őrangyalokkal, szellemi tanítómesterünkkel is felvenni a kapcsolatot.

Lehetőségeink tárháza végtelen, csak élni kell vele.

A jó médium rendelkezik a tisztán hallás képességével is és különböző szellemidézés módszerekkel képes kapcsolatba lépni a szellemvilággal.

A szellemidézés leggyakoribb és leggyorsabb kommunikációs módjai a quija tábla. Ennek betűi illetve a rajta lévő számok felhasználásával a szellem a planchette-et segítségével mutatja meg a betűket, majd ezeket összeolvasva kapjuk a választ a feltett kérdésre.

Szellemidézés háromlábú médiumi íróasztal. Az egyik lábában ceruza van, így tud üzeneteket közvetíteni a szellemvilágból.

A szellemidézés ősi módszere az asztaltáncoltatás: kisasztalhoz ülve a tenyereket az asztalra helyezik. Ha jelen van a megidézett szellem, az asztal magától megemelkedik, majd visszakoppan. Eldöntendő kérdéseket tesznek fel, amire a meghívott szellemek válaszolnak. Egy koppanás igen, kettő nemet jelent.

 

Tanfolyam

>>Szellemi kommunikáció tanfolyam indul!


Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat