MORGÁNA JÓSNŐ MÉDIUM JÓTANÁCSAI

 


Minden kedves Látogató részére kívánok olyan információkat közzétenni ezen az oldalon, ami sokak számára hasznos lehet, figyelembe véve az aktuális holdállás kedvező hatásait.

Ezt az oldalt figyelemmel kísérhetik, mert miden hét keddi napján friss tanácsokat helyezek el az egészségünk megőrzésére, illetve elérésére vonatkozóan. További tanácsokkal is találkozhatnak párkapcsolatok kialakítására és rendbetételére. Különleges események előtt jóslás várható minden Látogató részére.

Kellemes olvasást! Morgána Jósnő és médium

 

Pszichokibernetika folytatása

Mi is történik voltaképpen akkor, amikor ezt a szellemi technikát alkalmazzuk? E módszer következtében megváltozik az agyban az elektromos feszültség. Normális körülmények között az agy elektromosságának frekvenciája 14 - 21 Hertz. Ezt a frekvenciát bétának nevezik. Az előbb ismertetett technika alkalmazása során 7 - 14 Hertzre csökken a rezgésszám. Ezt a hullámot alfának hívják. Az agyhullámok frekvenciájának változása Önt egy másik szellemi síkra juttatja, ahol tudatalattijával közvetlen kapcsolatot teremthet, így válik lehetségessé, hogy ennek segítségével befolyásolja és megváltoztatja magatartását, és égész személyiségét. Sose feledje azonban, hogy a tudatalatti igen bonyolult automata, legyen türelmes és adjon neki időt az átprogramozáshoz.

Amikor már teljesen megalkottuk a szellemi kikapcsolódásunk színterét, és az utat, mely odáig vezet, első információként a pozitív beállítottság és a tökéletes egészség képzetét küldje tudatalattijának.

Ha legközelebb ismét ott van lényének legbensejében, ha egész énjét magával ragadja, és egészen betölti a tökéletes csönd, ha azonossá válik ezzel a tökéletes csönddel, gondolja az alábbi szavakra, vagy hallgassa őket:

- csak pozitív gondolataim vannak, ezek egészségessé, sikeressé és boldoggá tesznek engem.
- Egyre jobban és jobban használom fel szellemi erőimet, segítségükkel napról napra sikeresebb leszek.
- Szellemem minden síkján teljes mértékben ellenőrzésem alatt tartom és irányítom gondolataimat és adottságaimat, és azt a képességem felhasználom céljaim elérésére.
- Ezt a képességemet ugyanakkor soha nem fordítom mások ártalmára.
- Beállítottságom, gondolkodásom mindig pozitív lesz, ezzel megőrzöm testem egészségét.
- Egészséges a testem, erős a szívem.
- Tökéletesen működik a tüdőm és az emésztőrendszerem.
- Szabadok mozgékonyak az izmaim és az ízületeim, nyugodtak és ellazultak az idegeim.
- Tiszta a vérem és a bőröm.
- Valahányszor ezen a szellemi síkon vagyok, lelkem és testem felfrissül. Használom a szellemi képességeimet, és így napról napra sikeresebb leszek.

Képzeletében képszerűen jelenítse mag ezeket a szavakat, és társítsa hozzájuk az öröm erőteljes érzését. Ha így tesz, ezek képek mélyen bevésődnek majd a tudatalattijában, és egyre közelebb kerül a megvalósulásához.

Most ismét számoljon lassan egytől hétig és hétnél nyissa ki a szemét. Ön most éber, és egészségesebb és teljes harmóniában van az életével.

Ha e szellemi síkon újra meg újra elgondolja s az öröm erőteljes érzésével társítja a fenti képeket és szavakat, akkor ezek részei lesznek a személyiségének. Sikerében biztos lehet.

Sok sikert!

Morgána


Kedves Vendégem !

Szeretnék egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni az életünkben bekövetkező sorozatos negatív eseményekre, azaz sorscsapásokra. Minden emberben egy Isteni szikra szunnyad. Ha magasztos eszményeket követünk, így harmóniába kerülünk önmagunkkal, azonban ha pusztán emberi természetünk szabja meg a cselekedetinket, diszharmóniába kerülünk, és ez a diszharmónia aztán betegségekbe, és sorscsapásokban jelenik meg az életünkben.

Minden problémát legyőzhetünk a szellemünk erejével. Ha a szellemi beállítottságunk negatív, önzőek, gyűlölködőek, haragosak vagyunk, nem lehetünk tartósan boldogok. A pozitív beállítottság, a belső nyugalom és az élet változásai iránt tanúsított derűs higgadtság mellett mindez megőrizhető.

Mint azt már az előzőekben is említettem, a gondolatainknak roppant nagy hatalma van. Saját döntéseinktől függ, hogy hasznunkra vagy kárunkra fordítjuk ezt a hatalmat. A gondolatainkkal mindent befolyásolhatunk.

A következő pszichokibernetikai gyakorlattal, szeretnék egy kicsit segíteni abban, hogy rövid időre le csendesítsük a szellemünket, fogalmazhatok úgy is elküldjük egy kicsit szabadságra, és felvesszük a tudatalattinkkal a kapcsolatot, hiszen az életünkben bekövetkezett minden negatív és pozitív esemény itt van elraktározódva.

Teremtsünk a tudatalattinkkal való találkozásnak egy színteret, lehet létező, de használhatjuk a fantáziánkat is, a lényeg, hogy egy olyan helyszín legyen, ahol jól érezzük magunkat. Pl: tenger, tengerpart, hegy, erdő, stb.

A színtér megteremtésére szánjunk több időt, fontos, hogy jól érezze magát ott, hiszen mindennap legalább 10 percet el kell majd tölteni ezen a helyszínen.

Amikor a színtéren van, üljön le vagy feküdjön le. Lazítson minden ruházatán ami szoros, és lazuljon el.
Lélegezzék nyugodtan, egyenletesen és mélyen, a szemét csukja le.
A szem legyen mindaddig csukva, amíg a színtérről vissza nem jön,hogy a külső események ne tereljék el a figyelmét.

1, vegyen mély lélegzetet ! kilégzés alatt képzelje el a 7- es számot, és a PIROS színt. Közben lazítsa el a fejbőrét,fejét, homlokát, és a szemöldökét. Majd a fülét, az állát. Lazítsa el az apró izmokat, a szeme és a szája körül, engedje el őket, érezze amint az egész feje és a arca ellazul.

2, most újra lélegezzen mélyen! majd kilégzés alatt képzelje el a 6- os számot, és a NARANCSSÁRGA színt. Közben lazítsa el a szívét, a tüdejét, és a rekeszizmát.

3, ismét mély belégzés! kilégzés alatt képzelje az 5 - ös számot, és a SÁRGA színt. lazítsa el a hasát, majd a két lábát a lábfejig - érezze amint ellazul a hasa, a lába, és minden izma egészen könnyű lesz. Teste már egészen laza, minden izma könnyű, idegei teljesen kisimultak.

4, ismét mély belégzés! A kilégzés alatt képzelje el a 4 - es számot, és a ZÖLD színt. Most lazítsa el a szellemét is. Ne akarja kényszeríteni a gondolatait. Engedje szabadjára őket, de ne függjön tőlük. Hagyja tovatűnni, elenyészni őket.

5, Ismét mély belégzés. A kilégzés alatt képzelje el a 3 - as számot, és a KÉK színt. Érezze át amint a szelleme egyre jobban ellazul, gondolatai szerte foszlanak és szellemileg is mind nyugodtabb és nyugodtabb lesz.

6, megint egészen mélyen lélegezzen be ! Kilégzés alatt képzelje el a 2 - tes számot és a LILA színt. Szelleme most már teljesen nyugodt. Nem támadnak újabb gondolatai. Csodálatos csendet érez magában.

7, lélegezzen jó mélyet nagyon mélyet még egyszer ! A kilégzés alatt képzelje el az 1 -es számot és az IBOLYAKÉK színt. Miközben lelki szemei előtt megjelenik ez a szín, abszolút csöndet érez. Adja át magát a csönd csodálatos érzésének.

Lényének legnyugodtabb szintjén van most. A tökéletes csönd egész énjét magával ragadja és teljesen betölti. Azonossá válik ezzel a tökéletes csönddel. Érzi amint teste és lelke felüdül ebben a csodálatos csöndben, és új erőre kap. Most lépjen ki ebből a csöndből és induljon el szellemi kikapcsolódása színterére. Számoljon háromig, és aztán képzelje magát a szellemi kikapcsolódásának színterén. Nézzen körül, szívja be a kellemes levegőt, érezze a lágy szellőt. Sétáljon mezítláb, érezze a talajt, a füvet vagy a homokot a talpa alatt. Vegyen fel agy marék homokot, érezze a nedves homokot a tenyerén, szagoljon bele. Ha vannak fák, egyikének érintse meg a törzsét. Sima vagy érdes? Valamennyi érzékszervével érezze a szellemi kikapcsolódásának színterét, érezze magát boldognak szabadnak.

Egyenlőre eleget tevékenykedett, most térjen vissza. Számoljon lassan egytől hétig.
Hétnél nyissa ki a szemét. Most éber, kiválóan egészséges és tökéletes harmóniában van az élettel. Mély belső békét érez, derűs nyugalmat,és az még egy darabig elkíséri.

Amikor szüksége van, mindig látogasson el a színterére, keressen itt felüdülést, szabaduljon meg itt a feszültségtől, itt mindig megszabadulhat tőlük.

Mától fogva tegye meg mindennap legalább egyszer az utat, mely lénye legbelsejébe vezet. Naponta legalább egyszer adja meg a szabadságot a lelkének.

A következő alkalommal folytatom, addig is sok sikert kívánok a gyakorlathoz.

Szeretettel : Morgána.


Mentál mágia - avagy a gondolataink hatása

Mint mindennek a körülöttünk lévő világban a gondolatainknak is rezgése, színe, és formája van, mely ez által hatásokat hoz létre a körülöttünk lévő világban.

A rezgés azon képessége, hogy milyen hatásokat hozzon létre, alapvetően függ a gondolat-érzés tisztaságától, határozottságától, és természetesen a belehelyezett erő mennyiségétől.

Minden határozott gondolat kétféle hatást hoz létre: először egy sugárzó rezgést, másodszor pedig egy lebegő formát.

Minden gondolat-vágy forma keletkezésének alapját a következő princípiumok jelentik:

1. A szín, amelyet a gondolat vagy érzelem minősége határoz meg.

2. A forma, amelyet a gondolat vagy érzelem természete határoz meg.

3. A körvonalak tisztasága, amelyet a gondolat vagy érzelem határozottsága határoz meg.

Sokszor felmerül kérdésként a gondolat élettartalma és időtartalma.

Egy gondolatforma élettartama függ: annak kezdeti erősségétől és annak táplálásától, amit a gondolat ismétlése biztosít, akár a létrehozója, akár mások részéről. Ezért szoktam javasolni, hogy ha mindennap, legalább 10 percet rászánunk ugyanazon gondolatra, kérésre, kívánságra, létezését ezzel az ismétléssel folyamatosan meg lehet erősíteni. Az olyan gondolat, amely felett sokat töprengünk, nagy formaszilárdságot ér el. Nem is fontos mindig ugyanazt a gondolatot formálni, hiszen, a hasonló jellegű gondolatformák vonzódnak egymáshoz és kölcsönösen erősítik egymást, ami egy formát nagy energiájúvá és erősségűvé tesz. Ráadásul úgy tűnik, egy ilyen gondolatforma ösztönszerűen vágyik arra, hogy meghosszabbítsa életét, és visszahat megteremtőjére, arra törekedve, hogy kiváltsa belőle ugyanazon hatásokat, amelyel őt megteremtette.

Általában ha gondolat elég erős, akkor a távolság egyáltalán nem játszik szerepet, viszont egy gyenge és szétszórt gondolat egy korlátozott területen kívül már nem hatékony.

Az a távolság, ameddig egy gondolathullám hatékonyan ki tud sugározni, függ azoktól az ellenállásoktól is, amelyekkel találkozik.

Ha a gondolatforma egy másik személyre irányul, akkor az odamegy a célszemélyhez. Ez kétféle hatás valamelyikét eredményezheti:

Ha az érintett személy aurájában van olyan anyag, amely képes szimpátia alapon a gondolatforma rezgéseire válaszolni, akkor a gondolatforma az illető közelében, vagy akár az aurájában fog maradni, és amint erre alkalom nyílik, automatikusan kiürül, így igyekszik megerősíteni az illetőben az adott rezgés szintjét.

Ha az a személy, akire a gondolatforma irányul, esetleg el van foglalva, vagy valamilyen meghatározott gondolatsor már leköti, akkor a gondolatforma, mivel nem képes kiüríteni magát az illető mentális testében, amely már egy bizonyos meghatározott frekvencián rezeg, addig tartózkodik az ember közelében, amíg mentális teste eléggé le nem nyugszik ahhoz, hogy lehetővé váljon a forma belépése, amikor azonnal kiüríti magát. Amikor így tesz, olyasmit mutat, ami nagyon jelentős mértékű értelemnek és alkalmazkodó képességnek tűnik, noha valójában egy olyan erő, amely a legkisebb ellenállás mentén hat, amely az egész idő alatt folyamatosan egyetlen irányba nyomul, és kihasznál minden csatornát, amire csak rátalálhat. Az ilyen elementálokat ugyanazon gondolat ismétlésével természetesen meg lehet erősíteni és élettartamukat meg lehet hosszabbítani

Ha az ember önmagára gondol vagy egy személyes érzelemre, ahogyan ez a gondolatok hatalmas többségénél van, akkor a gondolatforma megteremtője közvetlen közelében fog lebegni. Ezután bármikor, amikor passzív állapotban van, vagyis amikor gondolatai és érzelmei nincsenek kifejezetten elfoglalva, a saját gondolatformája visszatér hozzá, és rajta sül ki. Ezen felül minden ember mágnesként is működik, amely magához vonzza a mások sajátjához hasonló gondolatformáit, így vonz magához kívülről energia-megerősítéseket, legyenek azok pozitívak vagy negatívak. Azok, akik érzékenyekké válnak, ilyen esetekben azt képzelik, hogy az "átok" kísértette meg őket, holott a saját gondolat-vágy formáik azok, amelyek "megkísértésük" okai. Az ugyanarról a témáról való hosszas gondolkodás rendkívül erős gondolatformát hozhat létre. Egy ilyen forma sok évig megmaradhat, és egész idő alatt egy valóban élő lény megjelenésével és erejével rendelkezhet. A legtöbb ember a szó szoros értelmében egész élete során egy önmaga által megépített kalitkába van bezárva, amelyet a megszokott gondolatai által teremtett formák tömege vesz körül. Ennek egyik fontos hatása az, hogy minden ember a saját gondolatformáin keresztül néz a világra, és így mindent azok által átszínezve lát.

Gondolkodjunk el azon, hogy egy állandó negatív gondolatokat kibocsájtó, önmagát sajnáló, a múltban dagonyázó embernek milyen élete lehet ennek alapján.

Egy Mester írása: "Az ember a környezetét folyamatosan benépesíti saját világával, ami tele van zsúfolva képzelete, vágyai, ösztönei és szenvedélyei szülötteivel". Ezek a gondolatformák ott maradnak az aurájában, számuk és erejük folyton növekszik, amíg bizonyos fajtájuk annyira uralni kezdi a mentális és érzelmi életét, hogy az ember inkább válaszol azok ösztönzésére, semmint új döntést hozzon. Így alakulnak ki a szokások, felhalmozott erejének külső kifejezései, és így épül ki a jellem.

Az előző mondatomban már említettem az elementál kifejezést, ami azt jelenti, hogy egy rendkívüli energiájú és koncentrációjú gondolat,egy elég erős kívánság, legyen az áldás vagy átok, egy elementális lényt kelt életre, amely gyakorlatilag egyfajta óraművel ellátott akkumulátor. Úgy van beállítva, hogy rendszeresen, a nap bizonyos órájában vagy bizonyos évfordulón kisüti magát, vagy kisülése esetleg bizonyos eseményektől függ, tehát magyarul programozva van.

Sokszor találkozok a munkám során ilyen elementálokkal, sajnos legtöbb esetben ezek negatív energiával vannak felvértezve, ezáltal az ember életében negatív hatásokat hoznak létre. Ide lehet sorolni Pl. a generációs átkot, de most nem ezzel szeretnék foglalkozni, erről már van írásom,és csak megemlíteni szeretném a különböző tárgyakat amely ilyen " szenvedélyek " lenyomatait tartalmazza, és képes megőrizni sértetlenül akár több ezer éven keresztül is.

Atlantisz fekete mágusai - "a Sötét Arc urai" - úgy tűnik, a mesterséges elementálok ilyen típusának szakértői voltak, mert közülük néhányan - a burkolt célzások szerint - egészen mostanáig is képesek voltak megőrizni létezésüket. Kâli, a rettenetes indiai istenség vélhetően egy ilyen típusú maradvány.

Szintén csak megemlíteni szeretném a pozitív gondolatokkal felvértezett talizmánokat is, amelyek az emberiség javát szolgálják.

Egy elég erős kívánság - az erős szeretet vagy az elkeseredett gyűlölet összpontosított erőfeszítése - megteremt egy ilyen lényt egyszer és mindenkorra, egy olyan lényt, amely azután teljesen leválik a teremtőjéről, és amely kijelölt feladatát megteremtője későbbi szándékaitól és vágyaitól függetlenül végzi el. Az egyszerű megbánás többé nem képes visszahívni vagy működését megakadályozni, mint ahogyan egy kilőtt puskagolyót sem képes megállítani a megbánás. Erejét csakis azzal lehet jelentős mértékben semlegesíteni, hogy ellentétes törekvésű gondolatokat küldünk utána.

Az a régi közmondás, hogy "Az átkok (ehhez lehet számítani az áldásokat is) visszaszállnak", ezt az igazságot foglalja magába, és megmagyarázza azokat az eseteket, amikor - ahogyan ezt sokan tudják - egy jó és magasan fejlett emberre irányított rossz gondolatok őt egyáltalán nem támadják meg, viszont néha rettenetes és pusztító hatást fejtve ki visszahatnak teremtőjükre. Innen ered az a nyilvánvaló következtetés is, hogy a tiszta szív és elme a legjobb védelem az érzelmek és a gondolatok ellenséges támadásával szemben.

Így a gondolatformák tanulmányozása a komoly Ember számára feltárja az ilyen teremtmények hatalmas lehetőségeit, valamint a helyes használatuk felelősségét.

A gondolatok nemcsak lények, hanem különösen nagy hatalmú lények.!! Mindenki szüntelenül, éjjel és nappal teremti őket.

Gyakran nem lehetséges fizikai segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá, de nincs olyan eset, amikor nem lehetséges gondolattal segíteni, vagy amelyben ne születne meg egy meghatározott eredmény.

Senki ne tétovázzon ezt a képességet teljes mértékben alkalmazni,viszont mindig a tudatosságra törekedve, mindig feltételezve, hogy önzetlen célra és csakis a fejlődés Isteni Tervének elősegítésére használjuk.

A Fény kísérjen utatokon!


Az akaraterő növelése, a kívánság teljesítése

Az elmúlt kedden az akaratról írtam, most az akaraterő növeléséhez szeretnék nektek adni egy technikát. Ennek az erőnek a birtoklása hozzásegít ahhoz, hogy újjáteremtsd az életed, és boldog lehess. Ha már elhatároztad, hogy igazán meg akarsz változni, és hozzá akarsz fogni a munkához, akkor úgy kell gyakorolnod, hogy teljes mértékben jelen légy az adott pillanatban, és arra összpontosíts, amit csinálsz, miközben tudatában kell lenned minden lélegzetvételednek.

Szükséges hozzá egy takaró, párna a fej alá, és egy kvarckristály.

Feküdj háttal le a padlóra, tenyered legyen kinyújtva, a fejed alátehetsz párnát, helyezkedj el kényelmesen, a lábaidat kissé tárd szét. Hunyd be a szemed, végy néhány mély lélegzetet, és összpontosíts az ellazulásra. Érezd, amint a tested a földön fekszik, és teljesen add át magadat a Földanyának.

Szabadulj meg minden fizikai feszültségtől és a fejedben kavargó gondolatoktól. Összpontosíts a lélegzetvételed ritmusára. Tisztítsd meg a szíved minden haragtól, dühtől, minden kilégzéskor elképzeled, hogy ezek a negatív érzelmek kiáramlanak, belégzéskor elképzeled, hogy az univerzum szeretett energiája áramlik a szívedbe. Tiszteld magadat, a tisztaság megtestesítője, Te magad vagy. Miután befejezted a szíved megtisztítását, tudatosuljon benned, hogy tested két részből áll. Az első az akarat területe, amely nyolc-tíz centiméternyire van a köldököd alatt. Koncentrálj, és helyezd a kvarckristályt az akarat területére. Erőd megsokszorozódik, és az akaratodon keresztül megmutatkozik. A második terület, amelynek tudatában kell lenned, a csendes tudásé. Ez a fejtetődön helyezkedik el középen, s nem más, mint a koronacsakrád. A csendes tudás mindannak az ismerete, amiről tudsz, csak nem emlékezel rá.

Végy néhány mély lélegzetet, és add át magad a Földanyának, közben tudatoddal összpontosíts az akarati zónádra. Lásd magad előtt, amint a csendes tudás energiája a fejed középpontjától lefelé mozog, áthalad a torkodon, elhagyja a tüdődet, és az akaratodhoz kapcsolódik. Amikor a csendes tudás összekapcsolódik az akaratoddal, eggyé válnak. Ezzel az eggyé válással, minden egyes alkalommal az erőd meg sokszorozódik, a stabilitásod megerősödik. Minden egyes alkalommal maradj ebben az állapotban 10 percig, és képzeld el, hogy ezt az energiát megtartod, a mindennapjaidban hasznosítani tudod.

Ha már ennek a gyakorlatnak a teljes birtokában vagy, fogalmazz meg magadban egy rövid kérést, kívánságot, és amikor a csendes tudás és az akarat ereje eggyé válik, egy erőteljes kilégzéssel ezt a kívánságot lökd ki az univerzumba.

Amennyiben a gyakorlatot jól végezted,a munkád gyümölcse is meglesz, hidd el nekem, a kérésed visszahat rád, és teljesülni fog.

Sok sikert kívánok neked ehhez a munkához!

A fény vezessen utadon!

Morgána


Az akarat ereje és szabadsága

Az előző anyagomban a gondolat erejével foglalkoztam, így most úgy gondolom, az Akarat ereje, ami említést kíván.

Az emberi akarat, az Istennek hatalma révén az emberben, le tudja igázni, és uralkodni tud az alsóbb erőkön, és így létre tudja hozni a kívánt eredményeket. A fehér és fekete mágia közti különbség az indító okban rejlik, ami az akaratot meghatározza, hogy ez mások javára irányul, mindazok segítségére és áldására, akik körébe kerülnek, akkor az ember fehér mágus, a gyakorlott akaratával létrehozott eredmények jótékonyak és segítik az emberi fejlődés menetét. A mágus akarata mindig erős, de a fehérmágus akarata erős az élet erejétől, hajlékony, ha kell, merev, ha kell, mindig hozzáhasonul a Nagy Akarathoz, a világegyetem Törvényéhez. Az akaratnak az egy Akarattal való egyesülése a világ megsegítésére olyan cél, amelynek elérése kívánatosabb bárminél is, amit a világ felajánlhat.

Egy akarat, ami semmiféle irányban nem mutató erő, ami indíték, ok, értelem nélkül ösztökél cselekvésre, szabadnak nevezhető talán, de nem az, amit "az akarat szabadságán értünk." Minden józan, az akarat szabadságáról folyó vitában szükséges előfeltétel, hogy az akaratot a legerősebb indíték határozza meg.

Az akarat erő az az erő az okkultizmusban, a szellemi energia az emberben, egy azzal, amely küldi, fenntartja a világokat - az amely után ma törekednek a külvilágban, és majdnem öntudatlanul használják, másként elérhetetlen eredmények elérésére. Pl.: elmegyógymód stb. mind az akarat kiáradó erején múlik. A betegségek akarattal való gyógyításánál az a veszély, hogy egy betegséget egy magasabb eszközbe hajtjuk, amikor kihajtottuk a fizikai testből. Ha ez a betegség egy rossz vágy, vagy rossz gondolat végső utórezgése, ebben az esetben, ezzel a módszerrel az utórezgés visszahathat a fizikai testre. Ha a gyógyítást a gondolat és a vágy megtisztításával végezzük, és a megtisztított gondolatoknak és vágyaknak a természetes, nyugodt ráhatásával a fizikai testre, nem történhet baj, a fizikai összhangot a mentális és az asztrális test harmonikussá tételével visszaállítjuk az eredeti állapotába.

Minden esetben felhívnám a figyelmet arra, ha az akaratunkat használjuk bármilyen cél elérésében, csakis a tiszta akarattal érhetjük el a kívánt hatást, tehát különböztessük meg az akaratot az akaratosságtól.

A fény vezessen utatokon.A Gondolatok ereje

Először szeretnék megismertetni veletek két igaztörténet, hogy segítségetekre legyen a továbbiakban abban, hogy ezt a törvényt megértsétek, és mindig, mindenhol emlékezzetek rá.

Réges - régen valahol a világban létezett egy fogolytábor. Lakói igen alultápláltak voltak, mert az őrök és a táborvezető lecsíptek az ellátmányból, és eladták. A barakkokban rendszeresen elpusztultak az emberek az alultápláltság következtében, egyetlen kivételével: a 27-es barakk lakói távolról sem néztek ki annyira kimerültnek és soványnak, mint a tábor többi részén. Viszonylag jó egészségnek örvendtek, s így a kényszermunkában rendszeresen és teljes létszámban rész tudtak venni.

Amikor az őröknek feltűnt a különbség, titokban figyelni kezdték a barakkot, mégsem tudták megállapítani, miféle pótlólagos ételadaghoz jutottak a lakói. Végül a táborparancsnok magához hívatta az egyik 27-es foglyot, és kihallgatta, hogy kikényszerítse belőle a testi állapotának okát.

Nehéz elmondani - válaszolta a fogoly - , talán azért van, mert mi minden reggel, délben, este összejövünk, körbe leülünk, azután elképzeljük, hogy a létező legjobb 3 csillagos menü fekszik előttünk. Eszünk- iszunk, megrágjuk, szájunkhoz emeljük a kanalat, amíg mindannyian jóllakunk.

Egyszer valahol a világban volt egy másik fogolytábor, s lakóinak évekig - ameddig a háború tartott az elképzelhető legrosszabb körülmények között kellett élniük. Sokan nem élték túl a rémségeket, a rohadt élelmet, az ihatatlan vizet, a járványokat. A szabadulásuk után egy fiatal orvos felfedezett egy foglyot, akit a többiek csak "Vad Billnek" ismertek, és aki az elszomorító külsejű rabtársaitól meglehetősen különbözött: erősnek, egészségesnek látszott, úgy dolgozott, mint a ló, napi 18 órát. Az orvosok munkájában segédkezett, hogy segítsen a túlélőknek ismét talpra állniuk. Barátnak számított a fegyencek között, elrendezte a különböző népcsoportok vitáit, folyékonyan beszélt 7 nyelven, szeretettel volt mindenki iránt, vidám és derülátó volt. Az orvos azt hitte, hogy Vad Billt csak nem régen hozták a táborba. Nagy meglepetésére, a tábor irataiból kiderült, Vad Bill az első táborlakók között érkezett, éveken át részese volt ugyanazoknak szörnyűségeknek, mint a többiek. A származásáról és az állapota okáról való kérdések elől Vad Bill eleinte kitért, amíg egy éjszaka néhány szóval elmesélte a történetét.

- Doktor, éjszaka volt, hét évvel ezelőtt, amikor a katonák értem jöttek. Engem, a feleségemet és a négy gyermekemet kivezették a házból. Az utcán agyonlőtték a feleségemet, a gyerekeimet, egyiket a másik után. Térdre estem, és könyörögtem a katonáknak; lőjenek le engem is. A vezetőjük hidegen annyit mondott, hogy engem még a nyelvtudásom miatt használni tudnak, ezután megbilincseltetett. Ez lett az életem vége. Mindent amit eddig szerettem és drága volt nekem, néhány lövés kioltott. Mindent elveszítettem, akkor már semmi reményem és jövöm nem lehetett. Meghalt, ami szívemet életben tartotta.

- Pontosan abban a pillanatban megszólalt egy belső hang, hogy itt az ideje eldöntenem: vagy a gyűlöletnek és a keserűségnek áldozom az életem maradék részét, vagy mostantól kezdve minden embert szeretni fogok, feltétlenül, különbség nélkül arra, mit tett, mit tesz vagy mit fog tenni. Higgye el nekem doktor, még soha életemben nem volt könnyebb választásom.

Talán mindkét történet tartalmaz valamit, amire szükségünk van, és mostantól kezdve hatással lehet a mindennapi életünkre, döntéseinkre.

Talán bátorságot ad, hogy bízzunk a megérzéseinkben, a külvilág szabályaitól és törtvényeitől függetlenül, a pozitív vagy negatív gondolatok és a saját egyéni egyetértés vagy elutasítás érzése nélkül.

Gondoljuk csak át, az univerzum gondoskodik arról, hogy nem kell messzire utazni, hogy megkapjuk, amit a test, és a szív kíván. Sokkal közelebb van, egy karnyújtásnyira. Ne keressük, aminek már birtokában vagyunk, csak emlékezzünk. Emlékezzünk a kezdetekre, a hosszan visszanyúló időkre, amikor a látás még nem esett nehezünkre, amikor az emberiség minden külső és belső lépését csalhatatlan ösztönök vezették az igazság felé.

Pusztán emlékeznünk kell, hogy bármikor birtokolhassuk a szabad akaratunkat.

Az ember gondolatai akár barátságosak, jók és szeretett teljesek vagy félelmesek, haragosak és mohók - mindig kihívóak a világ számára, mert a következményeiket teljesíteni kell. A hatásuk ezerszer erősebb a szavakénál.

Megváltoztatjuk mindig, mindenhol, a közeli vagy távoli jövőben érezhető és megragadható valóságot.

A gondolatokat kigondolják, elküldik a célponthoz, majd tízszeres erővel térnek vissza a megalkotójukhoz.

A legnagyobb hatalom égen, és a földön a gondolat ereje. Isten is a gondolat erejével teremtette a világot.

Kizárólag a gondolataink alkotják a valóságunkat, senki nem a körülmények áldozata, hanem az élete, a gondolatainak és szemléletének kényszerű következménye és látható kifejeződése.

A múlt csak akkor tart fogva, ha engedjük.

A legboldogabb ember:

Vad tigris üldözött egy embert. Amikor a tigris már majdnem elérte, hogy szétmarcangolja, az ember beugrott egy szakadékba. Az utolsó pillanatban egy gyökér szélébe kapaszkodott, amelyik lassan letörni készült. Fölötte a vad tigris és a szakadó gyökér. Alatta a mélység ásítozott és a biztos halál. Mellette a kiugró sziklán virág nyílt. Az ember odahajolt a virághoz, megszagolta és így szólt: Milyen csodálatosan illatozik!"ISTEN SZELLEM.

AZ EMBER SZELLEM ISTEN SZELLEMÉBEN.

ISTEN AZ EMBEREK ÁLTAL HAT.

.........szabad emberi akaratunk által, a szellemi törvények keretein belül.

a kozmikus tervek keretein belül, minden külső beavatkozás nélkül, annak kizárólagos egyéni felelősségében.

GONDOLKOZZ SZÍVVEL ÉS ÉREZZ AZ ÉRTELMEDDEL AKKOR EGGYÉ VÁLSZ MAGADDAL."


Fogadalmak, és azok feloldása

Gondjaitok vannak a párkapcsolatok kialakítása terén? Az anyagi jólét terén? A normális életvitel terén?

Sokszor esünk abba a hibába, hogy az életünkben bekövetkező negatív hatásokat, kívülről jövő, mások általi beavatkozásnak tudjuk be /átok/, számos esetben azonban ezeket a programokat bizony saját magunknak is köszönhetjük.

Ennek nem kell feltétlen a jelen életünkben megtörténnie, az elmúlt életeinkben is megtehettük ezeket a fogadalmakat, és mivel ezek a lélekben köttettek, ezért hordozzuk magunkkal életről, életre.

Ha már mindent megtettél annak érdekében, hogy boldogan élhess, de még mindig boldogtalan vagy, gondold végig, hányszor volt önpusztító gondolatod a jelen életed folyamán? Ebből következtetve, hányat hozhattál az elmúlt életeidből?

A korábbi életünkben tett eskük, fogadalmak, súlyos következményekkel járhatnak jelen, és jövőbeni életünkben, ráadásul előző életinkre nem emlékezünk, így még az okát sem tudhatjuk boldogtalanságunkra.

Az univerzumban végtelen a bőség, mi emberek a boldogságra születtünk. Mivel az univerzum törvénye igazságos, az emberiség fel van ruházva a szabad akarat lehetőségével, ezért lehetőséget kaptunk arra is, hogy minden negatív hatást az életünkben feloldhassunk.

Fogadalmak megszüntetése:

Egyszerre csak egyféle fogadalmat szüntessünk meg!

Ehhez a művelethez, válasszunk egy olyan időpontot, amikor már nem kell rohannunk sehova, le tudjuk csendesíteni a gondolatainkat, s csak az elvégzendő feladatra, és a célra tudunk koncentrálni.

Gyújts meg négy fehér mécsest, vagy gyertyát, gyújts füstölőt, szóljon halk meditációs zene.

Tudatosítsd magadban, hogy amire most összpontosítasz, az 100%-osan eredményes lesz számodra, mert eltökélt szándékod, hogy az eredményt minden szinten magadévá tegyed. Így legyen, és így is lesz.

Vedd fel a kapcsolatot a belső gyermekkel, a felettes éneddel, és az égi segítőkkel. Kérd a segítségüket.

Kérek minden illetékes égi lényt, különösen Michael, Sarahel, Gabriel, és Rafael arkangyalokat, hogy szabad akaratukból jöjjenek, és segítsenek a mostani szándékomban.

Szeretett felettes én, szeretett belső gyermek, minden szellemi vezető és spirituális szellemi vezető és spirituális tanácsadó, kérem hogy segítsenek megszüntetni a jelenben, és múltban keletkezett fogadalmaimat, melyek egy karmikus folyamatot zárnak le, és a kristályos jövő megteremtéséhez többé nincs szükség rájuk.

A magam részéről ezennel véget vetek az alábbi fogadalomnak: pl: SZEGÉNYSÉG, SZÜZESSÉG, GYERMEKTELENSÉG, BOLDOGTALANSÁG, stb./ mindig csak egy téma/!

Ezennel véget vetek továbbá az összes negatív vagy pozitív polaritású fogadalomnak, bármikor, bárhol, bárhogyan és bármivel teremtettem is meg, amennyiben nem szolgálják a javamat, illetve ellentétesek a szellemi törvényekkel, a jelenlegi rendeltetésemmel, illetve a jelenre szóló közös kozmikus tervünkkel.

A magam részéről ezennel véget vetek az efféle fogadalmak mindegyikének, és feloldozok a kötelezettség alól minden ehhez kapcsolódó felet, lényt, energiapotenciált stb.

Bocsánatot kérek mindenkitől, akit illet. Megbocsátok nekik, és megbocsátok magamnak.

Ezennel a kölcsönös megbocsátásban és szeretetben véget vetek a fogadalmak által keltkezet összes energiapotenciálnak és kapcsolódási szálnak, bármikor, bárhol, bárhogyan és bárkihez kapcsolódnak is, köszönettel visszaadom az univerzum fényének.

ÍGY LEGYEN - MOST!

Szeretett felettes én, szeretett belső gyermek, kérem, ezennel töröljétek az auránkból, a személyes AKASHA - krónikánkból és valamennyi testi sejtből minden, ezzel a fogadalommal kapcsolatos energetikai tömörülést, információpotenciált és adatot, és csak az univerzális információ esszenciáját hagyjátok meg.

Ezennel végérvényesen megszüntetem e fogadalom minden következményét és korlátját.

SZABAD VAGYOK - MINDENKI LEGNAGYOBB JAVÁRA.

- köszönöm. köszönöm, köszönöm, köszönöm.

A fehér gyertyákat egy kis ideig még égni hagyjuk, és közben szeretetben, tiszteletben és hálával fenntartjuk a kapcsolatot a felettes énnel, és a belső gyermekkel.

Ezt a szertartást bármikor meg lehet ismételni.

(A szertartás szövege nem általam fogalmazódott, ez egy ősi szöveg).


Az év vége és az új év eljövetele nagyon sok emberben félelmeket kelt.

Tudva azt, hogy amit az ember kisugároz, azt magához is vonzza - tehát, amitől az ember fél, azt magához hívja -, ezért úgy gondolom, talán hasznos és könnyen elsajátítható feladatokkal segíthetek ezeknek a negatív gondolatoknak a pozitívvá formálásához.

De először szeretnék felsorolni néhány félelem mintát és a hozzájuk tartozó magyarázatot. Ezeket a hozzám forduló vendégeim visszatérő problémáiból gyűjtöttem össze. Napi szinten szembesülök ezekkel, és ezekhez hasonlókkal, ezért fontosnak tartom, hogy egy kicsit részletesebben merüljünk bele, hiszen azonosítani lehet a saját problémáinkkal. - Sok estben magyarázattal is szolgál, és ezzel együtt önmagunk által feldolgozódik, vagy segítséget kérhetünk a feldolgozásához.

Az ember legfontosabb félelmei:

Félelem az élettől: Az Isten iránti bizalom, az ősbizalom, és az önbizalom hiánya miatt sok ember fél az élettől. Gyakran nem élik teljes meggyőződéssel az életüket, esetleg negatív tapasztalataik vannak a megszületésükkel vagy az életük első néhány hónapjával kapcsolatban, ennek következménye a saját képességeikben és lehetőségeikben való kételkedés, továbbá az általános bizonytalanság.

Félelem attól, hogy hibát követünk el: A kudarcoktól, és a hibázástól való félelemnek ez a formája, gyakran az ősöktől származó programokban, szülői mintákban, vagy egyéni tapasztalatokban, esetleg, a korábbi életekben gyökerezik. Az okai megrögzött hiedelmek és (családi) átkok lehetnek. Ezek a megfelelő szertartásokkal elkerülhetők. Az effajta félelem következménye gyakran, hogy az illető személy döntésképtelenné válik, vagy minden tettét igyekszik túlbiztosítani, és kínosan ügyel rá, nehogy valamit elhibázzon.

Félelem a változástól: Ez a félelem többnyire a hasból ered, mert a hasi agyat és a tudatalattit irányító belső gyermek irtózik a változásoktól és a velük járó bizonytalanságtól. Ezen szintén lehet segíteni, a neki szabályozott programokkal, szertartásokkal, meditációkkal. /ugye sokunk tapasztalt meg már hasonló érzést a gyomor vagy a hasa tájékán/. Bizony a félelem szervileg az alhasban található.

Félelem az anyagi vagy a pénzügyi egzisztenciális problémáktól: Az ilyen félelmeket többnyire az apai ág férfi ősei örökítik tovább. A múltból származó félelmek testileg a jobb lapockán, a jelenlegiek pedig a mellkas jobb felsőrészén jelentkeznek. A jobb vállat a nehéz teher egyre inkább lehúzza, testi fájdalmakat idézve elő ezen a helyen.

Félelem a munkaviszony bizonytalanságától: Az elkövetkezendő években a munka és a hivatás terén várhatók a legnagyobb változások, átalakulások. Senki sem lehet abba biztos, hogy élete végéig űzheti azt a szakmát, amelyet magtanult. Ez az embertől egy nagy rugalmasságot követel. Folyamatosan képeznie kell magát mindenkinek, és több lábon kell állnia, hogy ha kell, időben tudjon váltani.

Félelem a szűkölködéstől és a szükségtől: Nem tudunk lépést tartani, és egyszer csak nem lesz ránk szükség.

Félelem a természeti katasztrófáktól: Még ha az új természetkímélő életmódon való fáradozás csak évtizedek múltán hozza meg a gyümölcsét, s ez bizonyos estekben már túl késő, akkor is meg kell tennünk mindent azért, hogy gyermekeinkre és unokáinkra egy élhető Földet hagyjunk. Az elkövetkezendő években azt gondolom mindenképpen számíthatunk természeti katasztrófákra, és a természet egy nagy regenerációs képességére is.

Félelem attól, hogy hit és remény nélkül kell leélni az életet: Igaz, hogy az előttünk álló években megdőlnek a régi hit rendszerek, s ezzel együtt olyan dogmák is amelyek évezredekig rendíthetetleneknek számítottak, ám ez a folyamat egy új, mélyebb hithez vezet. Remény nélkül nem élhet az ember. Nem lesz egyszerű a jövő, de bennünk, emberekben olyan képességek ébrednek majd, amelyek segítenek felülemelkedni ezeken a gondokon, s felnőni egy új létdimenzióhoz.

A halálfélelem: A tudomány hivatalos álláspontja és a keresztény vallás szerint csak ez az egy életünk van. Ebből ered a haláltól való erős félelem. Az emberiség kétharmada azonban hisz az újjászületésben, és a reinkarnációban, vagyis a jelenlegi életet követő újabb életben. Számukra a halál átalakulás egy másik létformába, egy bizonyos rezgésszinten való létezés vége, s egyúttal egy magasabb és finomabb létezési formába történő megszületés.

Félelem az egyedülléttől: Az ember magánya még csak megközelítőleg sem öltött soha ekkora méreteket, mint ma. Az emberek nem ismerik magukat, nem tudják kiben bízhatnak, s van, akihez közelebb állnak a képernyő sztárjai, mint a saját szomszédja. Művi világot építettünk magunk köré,melyben alig jut hely az értelmes kapcsolatoknak. Egyre idegenebbek vagyunk egymásnak, egyre nagyobb az elszigeteltség.

Hogyan kell bánni a félelmekkel?

Ha az embert elfogja a félelem, nem szabad elfojtania, hanem azonnal meg kell vizsgálni, honnan ered. Elemezni kell, ki kell mondania, hogy fél, meg kell szólítania a félelmet, sőt akár nevet is adhat neki, hogy ily módon "meragadhassa" és az itt és a most valóságába vonja, hiszen:

Az az ellenfél, akit ismerünk, már csak fele olyan veszélyes.

Ha részletesen elolvastad az előzőkbe leírtakat, emlékszel amikor említettem a belső gyermeket, a változásoktól való félelemnél.

Ebben az esetben, talán csak elhanyagoltak érzi magát az a "gyermek" - fél, hogy magára marad. Ha éreztetni akarjuk vele az oltalmat, képzeletben vegyük a karjainkban, öleljük át, szorítsuk magunkhoz és vigasztaljuk meg.

Mi a teendő ha egy helyzet tölt el félelemmel?

Alaposan meg kell vizsgálni azt a helyzetet, mer az elfojtás nem segít.

Első reakció: igen, félek. (realizálni és tudatosítani)

Második reakció: igen, régebben féltem ebben a helyzetben. Most már viszont nem félek, mert ezt a leckét megtanultam.

Tehát a folyamat : Megvizsgálni - elfogadni - megtanulni a leckét, és kiszállni a játékból.


- Domitrix omnium patientia. A türelem mindent legyőz.


A Hold ugyanúgy befolyásolja mindennapi életünket, mint ahogyan hat ránk az apály vagy a dagály is. A Hold a csillagok közt nyugatról kelet felé halad, s közben változik. A lunáris ciklushoz már nagyon régen hozzákapcsolták a különféle földi folyamatokat. Elődeink is hittek abban, hogy a Hold hat a természetre és az emberre. A támpontokat azok a tapasztalatok jelentik, melyek generációról generációra szálltak. Minden mindennel összefügg - hol látható, hol láthatatlan kapoccsal.


Jelenleg a holdfázis utolsó negyedébe léptünk, a fogyó hold egyre csökken. Ez az időszak a semleges energia ideje. A Holdat magunk elé képzelve láthatjuk, ahogy most kilélegez. Ez az idő alkalmas a káros anyagok kiválasztására, mert a szervezet ilyenkor mindent jobban kibocsát.
Január 11-13-ig a Nyilas (tűz-termés) emelkedő erőhatással van a combokra, csípőre, keresztcsontra és a mozgékonyságra. Ilyenkor jól esik a mozgás, a meleg vizes fürdő, a gőz, a szauna. A rendszeres szaunázás erősíti az immunrendszert, hangulatjavító hatása van, javítja az alvás minőségét illetve edzetté tesz.

Január 14-15-én a Bak (föld-gyökér) hatása erősödik, mely a térdre, a csontvázra, a testtartásra és a mozgásra fejti ki hatását. Húzza ki magát - ez a helyes testtartás!


Január 15-én, 8:12-kor lesz Újhold. Ekkor a legmagasabb a dagály. A tanácsom: Böjtöljünk, mert egészségesek akarunk maradni. A böjt sok generáció óta igazolt út az egészséges és hosszú élet felé. Újholdkor böjtölés mellett alkalmazzanak önszuggesztiót: tisztulok, örülök.

Január 17-én 3:00-kor a Hold az ellipszis alakú keringési pályáján a Földtől a legtávolabb van. Ezt nevezzük apogeumnak. A távolság 406.000 km.

A következő jó tanácsokat jövő hét kedden teszem fel.

A leírtakat a Szépasszony Lunáris Kalendárium alapján tanácsoltam Önöknek.

 


Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat

 

Hirdetés