Köszönetnyilvánítások

Kedves Morgána!

Nagyon nagy hálával gondolok rád. Az Édesanyám és Édesapám szellemidézése óta nagyon mély lelki megnyugvást tapasztalok magamon.Azóta akinek csak tudom elmesélem,hogy milyen különleges élményben volt részem,és mindenkinek ajánlom,hogy menjen el hozzád,ha megnyugvást keres és szeretne elhunyt szeretteivel beszélni. Az életem fontos állomásához érve nem tudtam dönteni bizonyos kérdésekben és hála Neked, kapcsolatba léptél az Édesanyámmal,Édesapámmal és minden kérdésemre megnyugtató választ kaptam tőlük.

K. Katalin


Kedves Morgána!

Nem tudom, olvasol-e leveleket, de szeretnék visszajelezni, hogy a 2008. decemberi jóslatod a kislányommal kapcsolatosan valóra vált. Ha emlékszel, lisztérzékeny. Akkor azt írtad nekem, hogy még nem látod tisztának a vérképét, de látod a tisztulást és a gyógyulást. Ma reggel kaptam a jó hírt, hogy negatív az eredmény. Hála az égi segítőknek, nem is tudod, micsoda öröm ez nekem. Csak hogy tudd, bevált, amit "láttál". (2010. aug.)

D. Kati


Kedves Morgána!

Én és a párom januárban jártunk nálad. Egy kedves barátunk ajánlott téged. Én azzal a problémával fordultam hozzád, hogy egyre több álmatlan éjszakám volt.
Ez pedig tarthatatlanná vált számomra.
Elsőként azt gondoltam csak egy rossz szellem. De te elmondtad nekem, hogy ez egy
gyermekkorban szerzett rontás, ami egész életemet végigkísérte volna, ha most nem kereslek meg.
Azóta megszűntek nem csupán az álmatlan éjszakáim, de a nemkívánatos vízióim is.
A párom 2 éve elveszítette a világ legkedvesebb és legszebb dolgát az életében A TESTVÉRÉT!!! Morgána te olyan dolgot tettél velünk, amiről ember csak álmodhat.
Egy szellemidézés keretében beszélhettünk Hugival!! Jó tudni, hogy ez nem csak egyszer történhetett meg!
Azt gondolom nem csupán köszönettel, de csodálattal is tartozunk neked!
Bebizonyítottad számunkra, hogy az ember bár halandó, de a halál nem minden. A SZERETET
ÉLTET MINKET!!

Köszönjük szépen: Márti és Fecó

2008.02.28.


Kedves Morgana!

Nagyon hálás vagyok a segítségéért, mert az Ön segítsége nélkül nem lett volna erőm végigcsinálni a VIII. kerületi lakásunk eladását és az új házunk megvásárlását.
A csupa negatív körülményeinket sikeresen pozitívvá alakította és így a kilátástalanságot, reménytelenséget siker váltotta fel, köszönhetően a jóslásnak és a sikermágiának.
Három nap múlva költözünk a tóparti álomházunkba.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az egész családom nevében, Önnek és mágikus erejének.

Tisztelettel: Erika


Kedves Morgána!

Köszönöm szépen a jóstehetségének és Önnek, hogy segített megtalálni külföldön ellopott autómat. Az Ön segítsége nélkül a mai napig fizethetném a lizingdíjjat úgy, hogy nem lenne autóm. De nem így történt, mert igaz, hogy összetörve de meglett és újra járhatok vele egy kis javítás után. De nem kellett másikat venni, mert Ön behatárolta és megmondta, hogy merre lehet és, hogy 1-órán belül meg lesz, valamint azt is megmondta /találóan/, hogy egy nő volt a tolvaj.
Mindezt a rendőrség igazolta. Igaz a tettes elmenekült, de az autómmal járok dolgozni újra.
Mégegyszer hálás köszönetem!
Csak így tovább tisztelt Morgána!
János


Kedves Morgána!

Szeretnék megosztani önnél valamit. Tavaly decemberben jósolt nekem emailben, talán emlékszik rám de ha nem akkor leírom hogy mit írt januárra:

"A jövő év januárod fog egy kicsit nehézkesebb lenni,itt kicsit óvatosságra int a kártya, elképzelhető egy kisebb büntetés vagy valamilyen ehhez hasonló probléma. Ez lehet olyan probléma is amit nem tudsz egyik pillanatról a másikra megoldani. De légy türelmes, kitartással, bátorsággal fel tudod ezt a problémát számolni. "

Az történt, hogy a múlt héten pénteken rosszul léptem a lépcsőn és leestem és sajnos a bokám magam alá tekeredett. Elmentem az orvoshoz és kiderült, hogy részleges ínszalag szakadásom lett. Egy bokarögzítőt kell hordanom 4 hétig. Már jobban vagyok éjszakánként nem fáj, de igaza volt tényleg történt velem egy kellemetlen dolog és tényleg nem tudom megoldani egyik pillanatról a másikra.

Kérdeztem Öntől hogy a nyelvvizsgámmal kapcsolatban mi a helyzet és Ön azt írta, hogy nem lesz vele probléma sikerülni fog. És tényleg sikerült, ma voltam nyelvvizsgázni és a szóbeli nyelvvizsgám megvan. Februárban megyek az írásbelire, remélem az is jó lesz, természetesen készülök rá és tanulok.

Mivel azt írta, hogy az államvizsgákkal adódhatnak némi problémák, ezért felkerestem azt a tanáromat akinél zárni fogok. És megkértem rá, hogy még a vizsgák előtt hagy mehessek tanítani az osztályába, hogy a záró tanításra kellően fel tudjak készülni. És már hétfőn taníthatok- gyakorlási szándékkal, hogy a zárótanításra kellően fel legyek készülve. gondoltam megfogadom a tanácsát ugyanis azt írta, hogy az államvizsgán a bukás kikerülhető ha tudatosan készülök rá.

Szóval csak ezekről szerettem volna beszámolni, hogy még egy hónap sem telt el amióta jósolt nekem és sorban teljesülnek azok amiket leírt.

Talán jobb ha tudjuk mire számíthatunk mert így kicsit felkészülhetünk és írányíthatjuk a sorsunkat.

Köszönöm, további szép napot kívánok Önnek.


Kedves Morgána!

Köszönetemet szeretném kifejezni hogy idézés formájában fel tudtam venni a kapcsolatot Erzsikémmel :) és köszönet azért is hogy időről időre újra beszélgethetek vele. Nem is tudom hogy háláljam meg a sok segítséget amit ehhez nyújtott Ön. Pár kérdés alatt megbizonyosodtam az Ön hitelességéről és arról,hogy tényleg Erzsikével beszélgetek. Örök hála!

Üdvözlettel: Dávid


Kedves Morgána!

Szeretnék köszönetet mondani azért, amit szóval nem lehet kifejezni. Fantasztikus ember vagy, és ámulatba ejtő a képesség, amivel rendelkezel. Köszönöm hogy beszélhetek vele, habár már nem lehet köztünk. Köszönöm, hogy visszaadtad, amit már elveszettnek hittem: a Reményt. Te nem arról akartál meggyőzni, felejtsem el, meghalt. Kapcsolatot teremtettél köztünk, bebizonyítottad hogy itt van velem, mindig hálás leszek neked ezért! Köszönöm a türelmedet és a tudásodat, hogy újra és újra meghallgattál, és már tudom a szeretet a szerelem nem múlik el csak azért, mert már csak egyikünk van itt, testben! Kívánok a munkádhoz sok sikert, erőt és kitartást! Az Égiek Legyenek Veled!
S. Sz. Judit


Köszönöm Morgána! A levele után teljes nyugalom árasztott el, és tiszta fejjel tudtam döntést hozni.
Tisztelettel: T András


Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat

 Hirdetés