Hirdetés

 

 

 

 

 

 

 


Számmisztika, tudattérképAz emberi természet megfigyelői évszázadokon át kutattak bizonyos közös nevezők után, hogy jobban megértsék az emberi személyiséget formáló erőket. Különböző korokban és kultúrákban mind a lélektani, mind a misztikus tradíciók, számos eszközzel álltak elő, hogy betekintést nyerjenek az emberi psziché működésébe.

A számmisztika, azaz a szimbólumok, ciklusok és rezgések tanulmányozásának pontos keletkezését az idő homálya fedi. Kezdete az ember legkorábbi próbálkozásaival kapcsolatos, hogy megértse önmagát és a világegyetemmel való kapcsolatát, mi a karma és az életfeladat számunkra. A fennmaradt írások szerint az ősi hindu kultúra nyelvében, a szanszkrit nyelvben is fontos szerepet játszottak a számok. Újabb fontos ágát a kabbala hagyománya és szimbolikája jelenti. Az e kultúrákból fennmaradt írások kincsestárai annak a ma még mindig feltáratlan bölcsességnek, amely a számmisztika tradícióik ezoterikus tanításaira épült.

A számmisztika, tudattérkép segítségével mind azt a tételt igyekezünk bebizonyítani, hogy az univerzum és a psziché nem véletlenszerű és kaotikus, hanem létezik benne bizonyos rend, rendszer. Az életfeladat rendszer érvényessége az univerzum holografikus természetéből fakad, azaz abból, hogy a Világegyetem minden egyes része tükrözi és magában foglalja az univerzum egészét, és abból, hogy az egyéni psziché minden esetben egy magasabb rendű rendszer egészét képezi. Ez a rendszer felfedi a személyiségünket alakító rejtett erőket, ezáltal betekintést nyerhetünk életünk nagyobb összefüggéseibe, melynek segítségével értelmezhetők az egy adott személy életére jellemző ciklikus karma minták és minőségek. Annak, aki saját ritmusát megérti, könnyebb lesz együtt haladnia az élet áramával, lehetőségeket kap arra, hogy ne mint végzetének kiszolgáltatott áldozata, hanem mint sorsának mestere élhesse mindennapi életét. (életfeladat, karma meghatározás)

A számmisztika éppoly fontos ma, mint a rég múlt időkben, sőt, mondhatom alkalmazása még inkább fontos napjainkban, az eluralkodott anyagiasság és az egzisztenciális válságok korában.
Megismertet minket egy ősi bölcsességeken alapuló, modern életfeladat karma rendszerrel, amely már emberek százezreinek segített, hogy értelmet, célt, irányt találjanak életükben. Feltárja az egyes életutakkal karma kapcsolatos az egészség, pénzügyek, és a párkapcsolat terén jelentkező legfontosabb feladatköröket, tehetségeket és sajátságos szükségleteket, valamint azokat az irányelveket, amelyek követésével rálelhetünk a velünk született vágyainknak és képességeinknek megfelelő forrására. Bemutatja az emberi kapcsolatok rejtett céljait, hogy miként éljünk összhangban életciklusunkkal, és segít megérteni a múltunkat, jelenünket, valamint a jövőnk szebbé tételét befolyásoló legfontosabb spirituális törvényeket.

Az elemzés segítségül szolgál a negatív karma minták feltérképezésére, valamint annak elengedésére, hiszen minden családban vannak valamilyen zavarok, minden emberben vannak olyan területek, amiken át kell dolgoznia önmagát.

Számmisztika, tudattérképelemzés tartalma:

Névben rejlő bölcsesség, 
Választott életút,
Sorsszám,
Stresszám,
Karmikus életfeladat,
Felhalmozott karma

 

„......... utunk során, meglehet,

  találunk még titkos helyeket.”

/J. R. R. Tolkien/

 


Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat