DNS megváltoztatása„Az ember nem szövi az élethálóját, hanem egy szál abban. Bármit tesz a hálóval, azt önmagával is teszi.” - Egy indián törzsfőnök

 

DNS megváltoztatása

Saját testünk belsejébe pillantva, nem kisebb csodára bukkanunk. Egy  ősi, hermetikus elmélet szerint, a részecskék világának működése, hasonló elveken nyugszik, mint a csillagrendszereké.
Az intelligencia legmagasabbrendű tevékenysége a kommunkáció. A kommunikáció szándékaink tudatosságát kívánja meg. A"tudatos szándék" keveredik  az energiával, s az mind a csillagok közt, mind az atomi világban, a teremtéshez vezet. Amikor szándékainkat a tudatosság legmagasabb szintjére emeljük, megkezdhetjük az alkotás folyamatát.

 Az élet kulcsa, szándékaink használatának képességében ,és életünk megváltoztatásának lehetőségében rejlik. S hogy a tudatosság milyen szerepet játszhat a morfogenetikai folyamatokban, azaz szerveink szerkezetének fejlődésében ?

 

 

A DNS nagyon bonyolultnak tűnik, pedig valójában csak egy egyszerű cukor és négyféle szerves bázis alkotja. Honnan tudják e molekulák, mit kell tenniük? Életünk azon alapszik, amit ezek a molekulák meghatároznak, másolnak, befolyásolnak, de bele tudunk-e avatkozni ebbe a folyamatba? A válasz : igen.
Világunk és életünk  gyorsan változik. Az idő a szemünk láttára folyik el. A végső idők jóslatai mind rólunk szólnak és azt kérdezzük: "Valójában mi történik?" és "Miért?" Eljött az ideje, hogy az emberiség önmagáért végre megtegye a szükséges kvantumugrást.
Mentális és fizikai egészségünk nagyban függ másoktól. Gyakran érezzük úgy, hogy mások irányítanak, vezetnek, vagy éppen félrevezetnek bennünket. Mindig "mások". Pedig csak mi határozhatjuk meg, mit teszünk saját egészségünkért, csak rajtunk múlik, hogy megteremtjük-e életünkben azokat a dolgokat, melyeket élvezhetünk.

A DNS-aktiválásban szerzett gyakorlat  első lépése a test, a tudat és a lélek teljes egyesítése. 
S ahogy egyre jobban elmélyedünk a módszerben, úgy leszünk képesek egyre mélyebben megismerni emberi testünket és felfedezni saját, végtelen belső világunkat.

Képzeljünk el egy utazást testi sejtjeink belsejében, azt, hogy beszélünk velük, és azt, hogy utasítjuk őket a korrekt működésre! Képzeljük el, hogy a fájdalmat és a fertőzéseket szeretetté alakíthatjuk! Képzeljük el, hogy hatalmunkban áll gyógyítani, mélységében megérteni, hogyan működnek a dolgok valójában! A legfontosabb, hogy képzeljük el!

A DNS-AKTIVÁLÁS ELŐNYEI

A konkrét előnyök személyenként eltérhetnek, de több ezer ember példája bizonyítja a javulás, változás és kicserélődés valós hatásait.
Az aktiválást követően spontán gyógyulás léphet fel, különösen akut lelki és testi eredetű bajoknál. Úgy tűnik, hogy az első DNS-aktiválás program főleg a fizikai test egészségét javítja és állítja be egy adott szintre. Beszámolók és vizsgálati eredmények mutatják, hogy·azok, akik elvégezték a programot, testi és lelki méregtelenítésként érzékelték azt. Ez a rendkívül fontos tisztulási folyamat rögtön a program kezdetekor beindul és hatása néhány hétig tart, de ha egy-két éven át rendszeresen alkalmazzuk a módszert, állandósul.
A második DNS-aktiválás felgyorsítja a pszichológiai fejlődést és változást. A megfigyelések azt mutatják, hogy a programban résztvevő személy elégedettebb önmagával és könnyebben találja és valósítja meg életcéljait.
Jóllehet a beszámolókból ismert legtöbb változás a biológiai állapot átalakulásával kapcsolatos, ugyanezek a beszámolók a lelki könnyedséget, a szellemi frissességet és az emberi kapcsolatok javulását tekintik legfontosabb eredménynek.

Biológiai változások

Pszichológiai és lelki változások

Emberi kapcsolatok

Önismeret

Az eddig jelentett hosszú távú hatások

Óh, Nagy Szellem!

Kinek hangját hallom a szélben,
És kinek lélegzete az egész világba életet lehel
Hallgass meg!
Kicsi vagyok és gyenge.
Szükségem van erődre és bölcsességedre.
Hadd sétáljak a Szépségben, és hadd tartsam tekintetem
Folyton a bíborvörös naplementén.
Tedd kezem az általad teremtett dolgok tisztelőjévé,
Fülemet hangod hallására élessé.
Tégy bölccsé, hogy megérthessem,
Amit tanítottál nekem.
Hadd tanuljam rejtett bölcsességedet
Minden levélben és kőben.
Nem testvéreim fölé törekedve keresem hatalmad,
Hanem, hogy legyőzzem legnagyobb ellenségem, önmagam.
Hadd járuljak eléd mindig készséggel
Tiszta kezekkel és felemelt tekintettel,
Így mikor    az élet tovatűnik, mint a halványuló naplemente,
Szellemem szégyen nélkül járulhat eléd.

- Yellow Lark törzsfőnök imája


Tanfolyam

>>DNS megváltoztatás oktatása a Mágia tanfolyam keretében!


Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat

Hirdetés