Az átokAz átkok, rontások gondolata nemigen ébreszt kellemes képzeteket, mégis azt gondolom, egyáltalán nem elhanyagolható téma.

Sokan úgy gondolják, hogy ha nem hisznek benne akkor nincs, vagy ennek tudatában rajtuk nem is tud fogni. Sajnos a munkám során nem ezt tapasztalom.
Nézzük, valójában mik is az átkok? A fogalom ősi angolszász kifejezés formája a "cruisen": valakire baj vagy rontás rábocsátása. Ezek levétele mágia által lehetséges.

Az átok valójában egy olyan mágikus cselekmény, amely a rosszakarat képzeletbeli kivetítésén alapul.

Az átok, rontás működőképessége, nem az átokszóró képességét mutatja, hanem a megátkozott személy érzékenységét.

Hogyan csinálják az átkok rábocsátását? Az ember normál életében sajnos az átok, a rontás, teljesen mindennapos. Rengeteget kapunk, ami rossz gondolat formájában érkezik meg felénk. Ennek fizikai megvalósulása, függ az egyén energia rendszerétől. Egy legyengült állapotú emberen erősebben érzékelhető, mint egy egészséges energiával rendelkező emberen. Az átkok mormolhatóak titokban, vagy kikiálthatóak a nyilvánosság előtt, sötét tekintet és a megátkozottakra szegezett ujj formájában, elhangozhatnak szóban, vagy megfogalmazhatóak írásban, rábízhatóak valamilyen, az áldozatnak küldött tárgyra, de foganasíthatóak mágikus szertartás keretében.

Több féle átok fajtát különböztetünk meg.
Gonosz pillantások : senki sem szereti, ha hosszabb, rövidebb ideig egy olyan ember tekintetét kell elviselni, akinek a pillantását a legszívesebben kikerülnénk. Általában azokat a pillantásokat nevezünk gonoszoknak, azok az irigy, becsmérlő tekintetek, melyeket különösebb álcázás nélkül vetnek ránk embertársaink. Az ilyen pillantásokon át, romboló erő áraszt el bennünket, mélyen megrázza az egész valónkat, érzelmileg hatnak ránk, az auránkban látható elváltozásokat okoznak.
Van, akin akkor fog a gonosz szó, ha feladja a reményt, és nem veszi fel a küzdelmet. A tudatalattin elhatalmasodó rettegés szétroncsolja a tudatot, különösen akkor, ha a szóban forgó személynek ráadásul még a lelkiismerete is rossz.

Vannak esetek, amikor az átok nem kötődik meghatározott személyhez, hanem bárkire lesújt aki valamilyen megbabonázott helyszínnel vagy tárggyal kapcsolatba kerül. Számos eset ismert például megbabonázott házakról, kocsikról, hajókról, amelyek ha az emberrel kapcsolatban kerülnek, balszerencsét, pusztulást okoznak. Ezek a beszámolók cáfolhatatlanok, kivéve, persze ha az ember tagadja őket, mert nincs kedve a kellemetlen valósággal szembenézni.
Van olyan is, amikor valamilyen rontások által sújtott családba születünk le. Ezt szoktuk generációs átoknak nevezni. Ez nemzedékről, nemzedékre fejti ki hatását.

A tudomány természetesen nem fogadja el az átok létezését. Ostoba babonaságnak, hiszékenységnek tartja. Az az ember pedig, aki hisz benne, csak a felelősséget akarja magáról elhárítani, hiszen ha egy átok sújtja, akkor ő nem tehet semmiről.

Gonosz rontás. Túl sok egymásba kapcsolódó esemény, túl sok megmagyarázhatatlan haláleset, túl sok véletlen kíséri korunk átkáról szóló legendáit ahhoz, hogy legyintve továbblépjünk.

Történelmünk során számos védekezési formát ismerünk az átkok és rontások ellen: pl. amulettek, varázsigék, stb.

A népi elképzelés szerint a betegségek is leggyakrabban átkok, rontások miatt alakulnak ki. Sajnos erre tudományos megalapozottság nincs, de azon mindenképpen érdemes elgondolkodni, hogy minden egyes betegségek az energetikai rendszerünkben fellépő diszharmonikus működés okozza, tehát negatív energia jelenléte. Az átkok, rontások is negatív energiaként hatnak az auránkra, amely egy bizonyos idő elteltével megnyilvánul a fizikai, azaz anyagi testünkben is.

Sajnos a munkám során már többször találkoztam generációs átok jelenlétével. Legtöbbször gyógyíthatatlan, vagy csak nehezen gyógyítható betegségek során találkoztam az átok ezen a formájával. Ma már minden esetben vissza szoktam menni a családfán, szülők, nagyszülők, dédszülők, amennyire csak lehetőségem van, és a név alapján a már eltávozott hozzátartozókról megkezdem a negatív energia lebontását. Általában csak ilyenkor szoktak a vendégeim rádöbbenni arra, hogy igen, visszamenőleg is ezek a típusú betegségek jellemezték a családot. Pl: rosszindulatú daganatos megbetegedések, csecsemőmirigy problémák, autoimmunbetegségek, depresszió, különböző bőrbetegségek, stb.
Generációs átok sok esetben a családot sújtó tragikus kimenetelű elhalálozás is. De találkoztam már az anyagiakra ható negatív energiákkal, ezekben az esetekben is vissza lehetett menni a vonalon, hogy szorgos kitartó munkával sem tudtak előre lépni sem a déd, sem pedig a nagyszülők.

Vajon hányan tűnődtünk el a Kennedy családot sújtó átkon?

A legnépszerűbb átkok között szerepel a Tutenhamoné. Sírjának bejáratánál a következő felirat állt: A halál szárnya meglegyinti azt, aki megzavarja a fáraó álmát. A régészek nem törődtek vele, és beléptek a sírba. A felnyitása után egy évvel, meghalt az ásatás finanszírozója Lord Carnarvon. Egy moszkitó csípte meg, majd véletlenül megvágta magát borotválkozás közben, ami elfertőződött és vérmérgezésben meghalt.

Sok példát találhatunk a történelem során megátkozott tárgyakra is. A legismertebb talán a remény nevű gyémánt, amelyet a legenda szerint egy hindu Istennőtől loptak el a 17. században. A drágakő azóta minden tulajdonosára szörnyű sorsot hozott. XVI. Lajos, Franciaország lefejezett királya. A 20. század közepén egy Brit asszony Evelyn McLean vásárolta meg a gyémántot. 9 éves kisfia nemsokára meghalt autóbalesetben, lánya öngyilkos lett, férje elmegyógyintézetbe került, ő pedig minden pénzét elvesztette.

A bűnre bűnhődés vár. A karma törvénye, mely szerint minden tettünk, sőt minden gondolatunk visszavonhatatlan következménnyel jár, még akkor is, ha ez csak nemzedékekkel később következik be. Tetteink következményei elől soha nem menekülhetünk.

Morgána

A legfőbb törvényt tanítom most neked,
Jól gondold meg minden szavad és tetted,
Hallják a lények, és tudják a szellemek,
A gonoszságot hiába keresed.
Évről évre forog a kerék,
Szeretettben élj, és soha ne félj.
Ősi bölcsességet mondok most neked,
Tedd amit akarsz, de ne árts senkinek.
A következő törvénnyel is jól vigyázz,
Mindaz amit teszel, vissza tér hozzád.
Háromszor három --- a kerék forog,
Úgy legyen, ahogy te akarod.

Edain McCoy.Elérhetőségeim:

Morgána jósnő és médium

Tel.: 06-30/746-4734 A számon magánszámos hívásokat nem fogadok! Köszönöm a megértést!

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41. földszint 1. (hátul az udvarban)
E-mail: morgana7107@gmail.com


Jogi nyilatkozat

 

Hirdetés